kvinde sidder op af radiator med kaffekop i hånden
Priser på fjernvarme
Vilkår og bestemmelser
Se miljødeklaration, leveringsvilkår, tekniske bestemmelser samt energispareindsats
Se hvor vi renoverer
Se kort over hvor vi arbejder, og hvor vi planlægger at arbejde
Til dig der er fagmand
Her kan du tilmelde eller ændre en fjernvarmeinstallation

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme fra TREFOR Varme er en miljøvenlig og økonomisk fordelagtig opvarmningskilde. Vi leverer overskudsvarme fra Shell-Raffinaderiet i Fredericia, forbrænding af affald i Kolding og fra Skærbækværket.

Levetiden på et fjern­varmeanlæg er typisk længere end på andre varmeinstallationer, og et fjernvarmeanlæg kræver ikke lovpligtige eftersyn. Et fjernvarmeanlæg kræver et minimum af vedligeholdelse, og det er TREFOR Varme, der sørger for, at opvarmnings­energien kommer til hus, så man kan holde varmen. Fjernvarme lugter og støjer ikke, og skal kun justeres på en termostat, så der er varme i boligen. 

Nem og sikker installation

Vi er med hele vejen, når der skal installeres fjernvarme. Vi rådgiver og sørger for, at der hurtigt bliver etableret fjernvarme i hus. Se her hvordan en installation forløber.

Fjernvarme er miljøvenligt

I Trekantområdet leverer TREFOR Varme miljørigtig fjernvarme til Fredericia, Kolding, Lunderskov og Vejle. Vi kan med god samvittighed sige, at vores produkt er miljørigtig, fordi vi leverer overskudsvarme eller affaldsvarme fra lokalindustrien, som ellers ville være gået til spilde. 

Høj leverings­sikkerhed på fjernvarme

Fjernvarme kan udnytte forskellige energikilder som overskudsvarme fra forbrænding, solenergi, varmt vand fra undergrunden eller vindenergi. Derfor er fjernvarme en fleksibel løsning og udnytter den energikilde, som samfundet har mest af. Det betyder også, at fjernvarme er en fremtidssikker løsning med høj leveringssikkerhed. 

 

Fjernvarme og virksomheder

Mange virksomheder eller større bygninger i Trekant­området har installeret fjernvarme. Fjernvarme i Trekantområdet giver en mere grøn profil end flere andre typer opvarmning. Desuden er fjernvarme i virksomheder og større bygninger ikke underlagt krav om lovmæssige eftersyn og din virksomhed undgår også at betale skorstens­udgift. Ofte er en fjernvarmeløsning også billigere i drift end andre typer opvarmning. 

Hvis du ikke har fjernvarme i din virksomhed eller større bygning så kontakt os endelig. Vi laver gerne en økonomisk betragtning ud fra jeres data, så I kan vurdere, om det kan betale sig at skifte til fjernvarme. 

Har du brug for hjælp?
Få svar
Har du spørgsmål til din regning, din måler, betaling eller andet så find de oftest stillede spørgsmål og svarene her.
Find svar her
Tilmeld SMS-service
Tilmeld dig vores service på Selvbetjeningen og bliv adviseret i tilfælde af strømsvigt eller nedbrud
Læs om SMS-service
Følg dit forbrug
Følg dit forbrug i Din Selvbetjening og sammenlign dit forbrug med tidligere års forbrug.
Log ind
Ofte stillede spørgsmål

Det er vigtigt, at fjernvarmevandet afkøles bedst muligt. Dårlig afkøling betyder, at der skal pumpes store mængder vand rundt i ledningsnettet. Det medfører et større energiforbrug til pumperne og større fjernvarmerør. 
Ved en bedre afkøling på ledningsnettet er der en væsentlig besparelse for fjernvarmeforbrugerne som helhed. 
Derfor anbefaler vi, at du udnytter energien i fjernvarmevandet bedst muligt!

Hvis ventilerne på varmeanlægget eller radiatorerne sidder fast, skal ventilerne motioneres. 
Hvis der er luft i fjernvarmeanlægget, skal radiatorerne udluftes. Stop cirkulationspumpen imens. 
Til top