rent vand i glas

Vi beskytter grundvandet

Rent drikkevand er ét af vores helt store privilegier i Danmark. Hos TREFOR Vand arbejder vi dagligt på at sikre rent drikkevand - også i fremtiden.
Vi gør en stor indsats for at beskytte grundvandet. Blandt andet fører vi nøje tilsyn med vandkvaliteten i vores boringer. Vi beskytter også vores boringer mod forurening. Det sker blandt andet i et samarbejde med skovrejsningsfirmaer, som planter vildremisser omkring boringer. Evighedsskoven, som er plantet nær Kolding, er også plantet for at forhindre forurening af grundvandet i området.

Sådan kan du beskytte grundvandet

Rent drikkevand er ikke bare vigtigt for os. Det er også vigtigt for dig og de kommende generationer - dine børn, børnebørn og oldebørn.

Derfor hjælper vi gerne på vej med, hvad du som privatperson eller virksomhed kan gøre for at vi har rent vand til de næste mange generationer. Ved du for eksempel, at dit ukrudtsmiddel fra haven kan ende i vores grundvand? Derfor er vi stor fortaler for, at vi alle sammen har en sprøjtefri have.

 

Mand hælder vand op fra vandhane
TREFOR Vand er ISO22000 certificeret
Det vil sige, at det er godkendt indenfor særlige rammer der gælder fødevaresikkerhed. Vi er stolte af, at vi leverer så frisk og rent vand til borgerne i Trekantområdet – og derfor passer vi ekstra godt på det.

Smagen af det danske vand er noget ganske særligt

Drikkevandet i Danmark er helt unikt. Det skyldes, at al vores drikkevand stammer fra grundvand, som er blevet renset i flere generationer af naturens egne renseprocesser. Derudover iltes og filtreres grundvandet inden det sendes ud til forbrugernes vandhaner. Derfor smager dansk vand af mere.

Her kan du se vandets vej hvordan processen foregår fra vandet hentes op i grundvandsmagasinerne til det kommer ud af din vandhane.

Til top