priser på vand fra trefor

Priser på vand

Få overblik over aktuelle vandpriser i Danmark, og find ud af hvem der håndterer dit spildevand, hvis du bor i Trekant­området. Læs også vores gode råd til hvordan du sparer på vandforbruget.

Det koster en kubikmeter vand

Prisen på en kubikmeter (1.000 liter) vand i Trekantområdet er pr. 1. januar 2019: 16,71 kr.

Prisen inkluderer *vandafgift og bidrag til drikkevandsbeskyttelse til Staten i alt: 6,37 kr. m³ ekskl. moms.

Abonnement

Normal målerstørrelse i en almindelig husstand er 2,5 m³/h, hvilket svarer til en årlig abonnementspris på 1.250 kr. inkl. moms og afgift. 

Er det en ejendom med flere boligenheder, en erhvervsejendom, landbrugsejendom eller lignende, kan der være en anden målerstørrelse - download detaljerede priser her for at se prisen på de enkelte målerstørrelser.

Se §13 fast årligt bidrag i TREFOR Vands leveringsbestemmelser

Hos TREFOR Vand leverer vi rent drikkevand af høj kvalitet til store dele af Trekantområdet. Vores vand er certificeret i henhold til ISO 22000, som omhandler fødevaresikkerhed.

Vandpriserne i Danmark afhænger af flere faktorer, og derfor er der også forskel på priserne fra en leverandør til en anden. Nogle steder er det eksempelvis dyrt at hente vandet op fra undergrunden, andre steder investeres der måske mere i grundvandsbeskyttelse, og det kan være med til at påvirke vandpriserne fra et forsyningsområde til et andet.

Vandpriser i Danmark

På DANVAs interaktive kort kan du se vandpriser i hele Danmark.

Vandpris på Danmarkskort
historiske vandpriser (pdf)
Spar på vandet
Se hvad du kan gøre for at spare vand og penge i hverdagen. Find gode råd her.
Spar på vandet
Tilmeld SMS-service
Få gratis besked via SMS, hvis der er nedbrud eller planlagt arbejde i dit nærområde.
Læs om SMS-service
Følg dit forbrug
Følg dit forbrug i Selvbetjeningen og sammenlign dit forbrug med tidligere års forbrug.
Log ind

Spildevand i Trekant­området

TREFOR Vand sørger udelukkende for, at du har frisk, rent vand i din hane – vi håndterer ikke spildevand. Hvis du bor i Trekantområdet, håndteres dit spildevand af BLUE Kolding, Vejle spildevand, Fredericia Spildevand eller Middelfart Spildevand. Har du spørgsmål til afledning af spildevand eller din regning på afledning af spildevand, skal du derfor kontakte dit lokale spildevandsselskab.

Hold øje med dit vandforbrug

Det er en god idé, at du løbende tjekker og holder øje med dit vandforbrug,  så du kan gøre noget, hvis dit forbrug pludselig stiger drastisk. En højere vandregning kan skyldes, at du har utætte vandrør, en løbende hane, defekte ventiler eller et løbende toilet. Du kan selv kontrollere din installation for utætheder. Se flere gode råd om vand.

Kundeservice| TREFOR
Kontakt
Kundeservice
Har du brug for at tale med os?
Til top