Her renoverer vi

Se hvor vi renoverer vandledninger i vores forsyningsområde: Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart. Du kan også søge på din egen adresse og se, om vi arbejder i området. Du kan også se, hvor vi har planlagt arbejde i de kommende måneder. 

 

Større brud på vandrør i Fredericia

Borgerne i Fredericia kan fredag opleve, at der i en kortere periode ikke er vand i hanen, eller at vandet kan være en smule misfarvet. Det misfarvede vand er ikke sundhedsskadeligt.

Årsagen er et brud på en større vandledning på Fyensgade.

”Der er styr på situationen, og vi har teknikere ude for at reparere bruddet. Er man i området vil man kunne opleve noget vand på vejene. Vi arbejder på at få det ryddet hurtigst muligt,” lyder det fra vandforsyningschef i TREFOR Vand, Lars Skjerning.

Bruddet sker samtidig med, at vandselskabet er i gang med et større renoveringsarbejde i samme område.

For yderligere info, følg med på TWITTER under @TREFORdognvagt.

Gravearbejde i Vejle midt - trafikale- og parkeringsforhold

TREFOR Vand skal i gang med at etablere en ny vandledning fra Danmarksgade til Søndermarksvej ved Møllen via Borgvold, Sønderbrogade, Koldingvej og Kiddesvej i perioden fra 26. oktober 2020 til 29. januar 2021.

Ledningen udføres som underboring ved hjælp af huller etableret i vejen på ca. 6 – 10 m². Til hvert hul hører et arbejdsareal til maskiner og opbevaring af rør. Vejen vil være indsnævret på visse strækninger.

Parkeringspladser ud for Koldingvej nr. 10 til 44 vil i perioden fra 2. november til 15. november 2020, blive inddraget til arbejdsområde for arbejder med etablering af vandledning.

Gravearbejde i Vejle - trafikken omdirigeres

Fra uge 43 til 48 bliver Skyttehusgade ensrettet på grund af renoveringsarbejde af vandledninger.

Gennemkørselsretningen bliver fra Østerbrogade mod Nørrebrogade.

Gennemkørsel fra Horsensvej/Nørrebrogade mod øst til Østerbrogade vil ikke være mulig.

Omkørsel til Skyttehusgade, Steensens Vej, Krogen og Linnemannsgade via Horsensvej – Østerbrogade.

Det bør du vide om vores arbejde

Arbejdet kan give trafikale gener, og der vil ske afbrydelser af vandet i kortere perioder. Du kan altid tilmelde dig vores SMS-service, så du automatisk får besked om, hvornår vi lukker for vandet pga. arbejde.

Efter lukningen kan vandet indeholde enkelte sorte og brune partikler, hvilket kan give gener ved tøjvask. Læs evt. mere om misfarvet tøj.

Vandet er ikke sundhedsskadeligt.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte TREFOR Vand A/S på telefon 7933 3435.

Til top