Her renoverer vi

Se hvor vi renoverer vandledninger i vores forsyningsområde: Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart. Du kan også søge på din egen adresse og se, om vi arbejder i området. Du kan også se, hvor vi har planlagt arbejde i de kommende måneder. 

 

TREFOR Vand udskifter vandledninger i Fredericia – der kan forekomme afbrydelser

1. juni 2021

TREFOR Vand er i øjeblikket i gang med at udskifte vandledningerne på Thorvaldsensvej i Fredericia for at sikre, at der også i fremtiden er rent og frisk drikkevand til borgerne.

Det kan betyde afbrydelser i vandforsyningen for dig som kunde.

Vi oplever ofte ved renoveringer som denne, at der kan komme driftsforstyrrelser på ledningerne.

I disse situationer skynder vi os at sikre normal drift, så hurtigt vi kan.

Vi planlægger arbejdet, så renoveringen er til mindst mulig gene for borgerne, men det kan ske, at kunder oplever vandmangel i en kortere periode – hav tålmodighed, vi skynder os at gen-etablere så hurtigt, vi kan.

Vi forventer, at det nuværende ledningsarbejde er afsluttet indenfor de næste to måneder.

TREFOR Vand udfører ledningsarbejde i Vejle

TREFOR Vand skal etablere en ny vandledning fra Danmarksgade - Falstergade til Gammelhavn fra uge 18 til og med uge 28. Du vil derfor opleve gravemaskiner og anden aktivitet i området. 

Trafikafvikling
I anlægsperioden vil Danmarksgade være spærret ved Falstergade. Adgang til Falstergade i bil kan foregå via Sjællandsgade – Danmarksgade.
 

Det bør du vide om vores arbejde

Arbejdet kan give trafikale gener, og der vil ske afbrydelser af vandet i kortere perioder. Du kan altid tilmelde dig vores SMS-service, så du automatisk får besked om, hvornår vi lukker for vandet pga. arbejde.

Efter lukningen kan vandet indeholde enkelte sorte og brune partikler, hvilket kan give gener ved tøjvask. Læs evt. mere om misfarvet tøj.

Vandet er ikke sundhedsskadeligt.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte TREFOR Vand A/S på telefon 7933 3435.

Til top