Rent drikkevand fra Evighedsskoven

Evighedsskoven skal beskytte grundvandet og sikre, at der også i fremtiden er rent vand.

Ved Trudsbro Vandværk tæt på Kolding er Evighedsskoven blevet etableret for at beskytte grundvandet i området. Skoven er etableret af EWII, som TREFOR Vand er en del af.

Beboer i Trekantområdet får leveret rent drikkevand fra Trudsbro Vandværk, som er et af TREFOR Vands 10 vandværker.

Skoven er etableret med tanke på at skabe glæde hos børn, unge, familier og ældre. Men frem for alt, skal skoven være med til at sikre, der også i fremtiden er rent drikkevand til borgerne. 

TREFOR Vand forsyner 49.500 husstande i Trekantområdet med noget af det reneste og fineste vand, som er certificeret i henhold til ISO22000, der omhandler fødevaresikkerhed. Det er en selvfølge for mange af os, at vi får rent vand ud af vores haner. Men vi arbejder hver dag for at sikre, at vi også kan få rent vand i fremtiden. Det arbejde inkluderer blandt andet, at vi overvåger vores boringer meget nøje, at vores vand bliver analyseret af et uafhængigt statskontrolleret laboratorium, og at vi fremtidssikrer vores grundvandsboringer.

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening