Kom og få overblik over by og vand

I år fejrer TREFOR Vand 'Vandets Dag' d. 18. marts 2018

Søndermarkens Vandtårn

Rent drikkevand er en essentiel fødevare og menneskets vigtigste ressource. I Danmark er vi så privilegeret, at vi kan åbne for vandhanen og slukke tørsten i et glas dejlig, velsmagende vand af høj kvalitet. Det fejrer TREFOR Vand ved at åbne to vandtårne søndag den 18. marts i forbindelse med markeringen af Vandets Dag.
 
I kan besøge følgende vandtårne den 18. marts i tidsrummet kl. 10.00-12.00:

Kaltofte Vandtårn i Fredericia, hvor du kan opleve udsigten over Fredericia. Kaltofte Vandtårn blev opført i 1955 og har en højde på 21 meter og en volumen på 1200 m3.

Søndermarkens Vandtårn i Vejle, hvor du kan oplyse udsigten over Vejle by. Søndermarkens Vandtårn blev taget i brug i 1968 og har en højde på 32 meter og en volumen på 1200 m3. 

Både ved Kaltofte Vandtårn i Fredericia og ved Søndermarkens Vandtårn i Vejle vil TREFOR Vands medarbejdere stå klar til at fortælle om vandets vej fra undergrunden til vandhanen, hvad TREFOR Vand gør for at passe på grundvandet, og hvordan vi i fællesskab sikrer frisk drikkevand til de kommende generationer.

Vandets Dag fejres her:

Søndag den 18. marts 2018 kl.10.00-12.00: Søndermarkens Vandtårn, Søndermarksvej 138, 7100 Vejle

Søndag den 18. marts 2018 kl.10.00-12.00: Kaltofte Vandtårn, Kaltoftevej 18, 7000 Fredericia

Begge arrangementer er gratis. Det anbefales at tage varmt tøj på. 


Om TREFOR Vand:

TREFOR Vand er en del af den nationale energikoncern EWII. TREFOR Vand ejer, driver, vedligeholder og udbygger anlæg til indvinding, behandling og distribution af rent drikkevand i Trekantområdet. TREFOR Vand ejer 10 vandværker, 3 vandtårne og en række beholderanlæg fordelt over hele forsyningsområdet.

TREFOR Vand leverer drikkevand til ca. 49.500 husstande i Trekantområdet. Som Danmarks tredje største vandselskab, er TREFOR Vand også ISO-certificeret. Certificeringen er din garanti for, at alle arbejdsgange og processer er tilrettelagt og udføres, så vi sikrer forbrugerne rent drikkevand af høj kvalitet. 

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening