Kom og få overblik over by og vand

I år fejrer TREFOR Vand 'Vandets Dag' d. 18. marts 2018

Søndermarkens Vandtårn

Vinderen af konkurrencen er fundet

Konkurrencen er nu afsluttet, og vinderen er Anne M. Madsen. Se de rigtige besvarelser her.

Vandets Dag

Rent drikkevand er en essentiel fødevare og menneskets vigtigste ressource. I Danmark er vi så privilegeret, at vi kan åbne for vandhanen og slukke tørsten i et glas dejlig, velsmagende vand af høj kvalitet. Det fejrer TREFOR Vand ved at åbne to vandtårne søndag den 18. marts i forbindelse med markeringen af Vandets Dag.
 
I kan besøge følgende vandtårne den 18. marts i tidsrummet kl. 10.00-12.00:

Kaltofte Vandtårn i Fredericia, hvor du kan opleve udsigten over Fredericia. Kaltofte Vandtårn blev opført i 1955 og har en højde på 21 meter og en volumen på 1200 m3.

Søndermarkens Vandtårn i Vejle, hvor du kan oplyse udsigten over Vejle by. Søndermarkens Vandtårn blev taget i brug i 1968 og har en højde på 32 meter og en volumen på 1200 m3. 

Både ved Kaltofte Vandtårn i Fredericia og ved Søndermarkens Vandtårn i Vejle vil TREFOR Vands medarbejdere stå klar til at fortælle om vandets vej fra undergrunden til vandhanen, hvad TREFOR Vand gør for at passe på grundvandet, og hvordan vi i fællesskab sikrer frisk drikkevand til de kommende generationer.

Vandets Dag fejres her:

Søndag den 18. marts 2018 kl.10.00-12.00: Søndermarkens Vandtårn, Søndermarksvej 138, 7100 Vejle

Søndag den 18. marts 2018 kl.10.00-12.00: Kaltofte Vandtårn, Kaltoftevej 18, 7000 Fredericia

Begge arrangementer er gratis. Det anbefales at tage varmt tøj på. Om TREFOR Vand:

TREFOR Vand er en del af den nationale energikoncern EWII. TREFOR Vand ejer, driver, vedligeholder og udbygger anlæg til indvinding, behandling og distribution af rent drikkevand i Trekantområdet. TREFOR Vand ejer 10 vandværker, 3 vandtårne og en række beholderanlæg fordelt over hele forsyningsområdet.

TREFOR Vand leverer drikkevand til ca. 49.500 husstande i Trekantområdet. Som Danmarks tredje største vandselskab, er TREFOR Vand også ISO-certificeret. Certificeringen er din garanti for, at alle arbejdsgange og processer er tilrettelagt og udføres, så vi sikrer forbrugerne rent drikkevand af høj kvalitet. 

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening