Priser på vand

Her på siden kan du finde informationer om priser på vand fra TREFOR Vand. Hos TREFOR Vand leverer vi rent drikkevand af høj kvalitet til store dele af trekantsområdet.

Se hvad rent og velsmagende drikkevand koster.

Priser på vand pr. 1. januar 2017

 

Kunder med måler  Inkl. moms og afgifter
Abonnement  fra 1.250,00 kr./år
Vand  15,31 kr./m³*

*) Heraf er vandafgift til staten 6,25 kr./m³ ekskl. moms.

 

Se mere detaljerede priser på vand for 2017

Se detaljerede priser på vand for 2016

 

Spildevandsafgift

TREFOR Vand sørger for, at du har rent drikkevand i hanerne, men du skal også betale for det vand du leder tilbage i afløbet. Spildevandsafledningen står TREFOR Vand ikke for. Kontakt din kommune for at få oplyst de aktuelle priser på afledning af spildevand. 

 

Brug for gode råd til nedjustering af vandforbruget?

Det er en god idé, at du løbende tjekker dit vandforbrug, og derved ”holder øje” med dit forbrug, så du kan tage hånd om det, hvis dit forbrug pludselig stiger drastisk. En drastisk stigning af din vandregning kan eksempelvis skyldes, at du har utætte vandrør, og i sådan en situation er det vigtigt, at du hurtigt får styr på de utætte vandrør, så der ikke opstår vandskader og går vand til spilde. 

Andre klassiske problemer som påvirker vandregningen er vandspild og løbende vand. Problemerne skyldes ofte et gammelt toilet, som bruger mere vand ved skyl end nyere toiletter. Løbende vand fra toilet eller vandhane er også en typisk vandsluger, og hvis du ønsker at nedjustere din private vandregning, bør du være opmærksom på dette.  

Et forhøjet vandforbrug kan også skyldes en gammel vaskemaskine, som bruger meget vand, eller hvis du konsekvent ikke fylder opvaskemaskinen helt op. Så hvis du oplever en stigning på din vandregning, eller hvis du blot ønsker at nedjustere vandforbruget, kan du prøve at følge ovenstående råd.

Åbent hus på Vandets Dag


Kaltofte Vandtårn

Vandets Dag

Kom til Åbent hus onsdag den 22. marts 2017 - vi fejrer FN's Internationale Vanddag.

Besøg TREFOR Vand på Fredsted Beholderanlæg fra kl.15.00-17.30 eller kom op i Kaltofte Vandtårn fra kl.19.00-20.30.

Mere om Vandets Dag

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening