Priser på TREFOR Vand

Hos TREFOR Vand leverer vi rent drikkevand af høj kvalitet til store dele af Trekantområdet. Se vandpriserne og hvad du kan gøre for at dit vandforbrug ikke stiger drastisk og få samtidig vores tips til at spare på vandet.

Se hvad rent og velsmagende drikkevand koster.

Vandprisen forhøjes fra 1. januar 2019

Prisen ændres fra 6 til 7 kr./m³ (fra 15,46 til 16,71 inkl. moms og afgift.)

Vandprisen har været uændret gennem de seneste seks år. Justeringen af prisen er begrundet i øgede omkostninger til drift og vedligeholdelse, efterlevelse af skærpede krav til vandanalyser samt til dækning af TREFOR Vands indsats for sikring af rent drikkevand. 

TREFOR Vand sikrer fortsat en høj vand- og leveringskvalitet til en pris, der ligger under TREFOR Vands økonomiske ramme, der er fastsat af Konkurrence- og forbrugerstyrelsen.

Har du spørgsmål til vandprisen eller til din faktura kan du kontakte kundeservice på tlf. 7021 1100.

 

Priser på vand pr. 1. januar 2018

Kunder med måler  Inkl. moms og afgifter
Abonnement  fra 1.250,00 kr./år
Vand  15,46 kr./m³*

*) Heraf er vandafgift til staten 6,37 kr./m³ ekskl. moms.

 

Detaljerede priser på vand

Klik på billedet her og se mere detaljerede priser på vand for 2018:

 

Historiske priser på vand

Se detaljerede priser på vand for 2017 

 

Spildevandsafgift

TREFOR Vand sørger for, at du har rent drikkevand i hanerne, men du skal også betale for det vand du leder tilbage i afløbet. Spildevandsafledningen står TREFOR Vand ikke for. Kontakt din kommune for at få oplyst de aktuelle priser på afledning af spildevand. 

 

Hold øje med dit vandforbrug

Det er en god idé, at du løbende tjekker dit vandforbrug, og derved ”holder øje” med dit forbrug, så du kan tage hånd om det, hvis dit forbrug pludselig stiger drastisk. En drastisk stigning af din vandregning kan eksempelvis skyldes, at du har utætte vandrør, og i sådan en situation er det vigtigt, at du hurtigt får styr på de utætte vandrør, så der ikke opstår vandskader og går vand til spilde.

Andre klassiske problemer som påvirker vandregningen er vandspild og løbende vand. Problemerne skyldes ofte et gammelt toilet, som bruger mere vand ved skyl end nyere toiletter. Løbende vand fra toilet eller vandhane er også en typisk vandsluger, og hvis du ønsker at nedjustere din private vandregning, bør du være opmærksom på dette.  

Et forhøjet vandforbrug kan også skyldes en gammel vaskemaskine, som bruger meget vand, eller hvis du konsekvent ikke fylder opvaskemaskinen helt op. Så hvis du oplever en stigning på din vandregning, eller hvis du blot ønsker at nedjustere vandforbruget, kan du prøve at følge ovenstående råd.

Læs mere om hvordan du kan spare på vandet.

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening