Fra grundvand til rent og frisk drikkevand

Drikkevand fra TREFOR Vand er udvundet af det fineste grundvand, hvilket giver vores drikkevand en særlig høj standard. Vi stiller høje krav til vores vandudvindinger, og vi ønsker kun at tilbyde vores kunder vand og drikkevand af allerhøjeste kvalitet. 

Aargangsvand

Drikkevand af højeste kvalitet

Vores vandforsyningsområde er kendetegnet ved grundvand af særlig god og ren kvalitet. Hos TREFOR Vand ønsker vi kun at tilbyde vores kunder rent drikkevand af højeste kvalitet. Derfor stiller vi store krav til vandet og kontrollerer dit vand efter strengere krav end myndighederne foreskriver.

Se vandets vej i større format.

Vores vand er ISO22000 certificeret

Det vand du får fra TREFOR Vand er certificeret i henhold til ISO22000, som omhandler fødevaresikkerhed. Certificeringen er internationalt anerkendt, og virksomheder som Arla og Danish Crown er også certificeret ifølge disse standarder. Vi har været certificeret siden 2011 og var på det tidspunkt en af de første vandforsyninger i Danmark, som blev certificeret efter ISO22000 standarderne. 

Vi passer på grundvandet

Rent, fersk grundvand er en knap ressource, og vi har alle brug for drikkevand for at leve. I Danmark er vi priviligeret med friskt og rigeligt drikkevand fra vores grundvandsmagasiner – så længe vi beskytter det. 

Hos TREFOR Vand er vi meget bevidste om, hvor afhængige vi er af vores drikkevand, både nu og i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at vi tænker langsigtet og løbende arbejder på at sikre danskernes grundvand - og det gør vi hos TREFOR Vand.

Se vandets vej igennem forskellige faser for at sikre den højeste kvalitet.

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening