Forstå din regning

Din regning for vand og varme skal være letforståelig. Her på siden finder du et eksempel på en faktura med forklaringer.

Månedlig afregning
I starten af 2016 indførte vi månedsafregning. Derfor bliver dit abonnement fordelt ud over årets 12 måneder. Dermed skal du ikke, som tidligere, forudbetale dit abonnement for et helt år af gangen – men i stedet i 12 mindre beløb fordelt over hele året.

Din betaling for vand og varme (fjernvarme eller naturgas) bliver opkrævet bagudrettet. Det vil sige, at du betaler for dit forbrug og for abonnement hver måned efter forbruget har fundet sted. 

Din regning skal være overskuelig 
Din regning skal være overskuelig og let at forstå. Energiverdenen er fyldt med fagudtryk og forkortelser. For at gøre det nemmere for dig at forstå din regning, har vi lavet et eksempel på en regning, hvor vi forklarer de enkelte udtryk og informationer.


Se eksempel på regning

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening