Varmens Dag - d. 5. februar 2017

Søndag den 5. februar fra kl. 10-14 åbner vi fjernvarmeværket i Kolding Åpark 5 for alle interesserede.
Tag billeder af dit fjernvarmeanlæg med til arrangementet, så hjælper vi dig med at forstå dit anlæg.

to boern paa gulvet

TREFOR Varme inviterer til Varmens Dag på fjernvarmeværket i Kolding Åpark. Alle interesserede er velkommen til at opleve fjernvarmen på nærmeste hold og blive klogere på den avancerede og miljøvenlige varmeteknologi. 

Åbent fjernvarmeværk i Kolding Åpark 5, 6000 Kolding fra kl. 10 til 14.

Lige nu, hvor det er koldere i vejret, er det særlig aktuelt at kigge nærmere på varmeregnskabet - og derfor er omdrejningspunktet for Varmens Dag energibesparelser, der luner i den private varmeøkonomi. Du får vejledning i, hvordan du indstiller dit fjernvarmeanlæg, så det fungerer optimalt, og vi giver dig gode energispareråd.

TREFOR Varmes medarbejdere vil være til stede og giver dig og din familie gode råd, tips og ideer til, hvordan I kan spare på varmen og dermed på varmeregningen. Der vil også være mulighed for at få rundvisning på fjernvarmeværket.

Vi opfordrer til, at du forinden tager billeder af dit fjernvarmeanlæg og medbringer dem til arrangementet den 5. februar. Så hjælper vi dig til at forstå dit anlæg.

Se her videoen med alle dine fordele ved miljøvenlig fjernvarme

 

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening