Download brochurer om fjernvarme

Download vores brochurer om fjernvarme og bliv klogere på fjernvarme, som opvarmningskilde og betydningen for din varmeøkonomi.

Fjernvarme er en miljøvenlig opvarmningsform, da varmen hovedsagelig kommer fra overskudsvarme. Fjernvarmesystemet udnytter blandt andet overskudsvarme og affaldsvarme, der kommer fra lokal industri til fjernvarme i stedet for at lade energien gå til spilde. Det holder miljøbelastningen nede.

Fjernvarme er en fremtidssikker opvarmningsform, som altid kan omstilles til at køre på andre overskudsenergikilder, som f.eks. overskudsvarme fra forbrænding, solenergi, varmt vand fra undergrunden eller vindenergi.

Med fjernvarme får en en nem etablering. Vi er med hele vejen, og rådgiver dig og sørger for, at fjernvarmestikledningen føres frem til dit hus. Herefter opsætter og tilslutter din vvs-installatør fjernvarmeenheden. 

Fjernvarme lugter ikke og støjer ikke - du skal blot åbne for radiatoren, så er der varme.  

Download brochurer om fjernvarme:

Fjernvarme - Gode tips om sund varmeøkonomi

Fjernvarme - Installation i din bolig

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening