Fjernvarmens fordele

Med fjernvarme som opvarmningsform er du sikret mange fordele - herunder økonomi, miljø og bekvemmelighed.

Fjernvarme har mange fordele

Billigere end olie, naturgas og el

Fjernvarme er en billigere opvarmningsform end både olie, naturgas og el - og levetiden på et fjernvarmeanlæg er betydelig længere end på andre varmeinstallationer.

Miljørigtig overskudsvarme 

I TREFOR Varmes forsyningsområde er fjernvarmen en miljørigtig løsning, da al fjernvarme er overskudsvarme eller affaldsvarme fra lokal industri, der ellers ville gå til spilde. Dermed holdes miljøbelastningen nede. 

Bekvem og fremtidssikret 

Med fjernvarme får du leveringssikkerhed og stort set ingen vedligeholdelse. Fjernvarmen lugter ikke og støjer ikke. Og du skal f.eks. ikke spekulere på brændsel eller lignende - blot åbne for radiatoren, så er der varme.

Med fjernvarme kan forskellige energikilder udnyttes, fordi et fjernvarmesystem kan omstilles til at køre på andre overskudsenergikilder, som f.eks. overskudsvarme fra forbrænding, solenergi, varmt vand fra undergrunden eller vindenergi. Det giver mulighed for at udnytte præcis den energikilde, der er mest af i samfundet, og dermed er fjernvarme også fremtidssikret - både af hensyn til at finde den mest økonomiske og den mest miljøvenlige løsning.

Samtidig er det nemt for dig, idet et skift fra én energikilde til en anden vil blive foretaget på selve fjernvarmeværket - og ikke på varmeanlægget i den enkelte bolig. Vi er med hele vejen i form af rådgivning og sørger for, at fjernvarmestikledningen føres frem til dit hus. Herefter opsætter og tilslutter din vvs-installatør fjernvarmeenheden.

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening