Persondatapolitik

Dette website er ejet og udbydes af:

EWII A/S
CVR-nr. 28 29 79 47
Kokbjerg 30
6000 Kolding
Tlf.: 70 50 50 50

TREFOR Vand og TREFOR Varme er en del af EWII Koncernen. 

TREFOR Vand og TREFOR Varmes persondatapolitik 
Vi registrerer persondata på trefor.dk og det tilknyttede domæne selvbetjening.trefor.dk, så vi kan yde vores kunder og andre besøgende den bedste service. Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondatapolitik og brug af cookies, når du besøger disse sider. Nedenfor kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondatapolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig, uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

På trefor.dk og selvbetjening.trefor.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre. En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og kan læses af enten systemerne bag trefor.dk og selvbetjening.trefor.dk eller en af vores samarbejdspartnere. En cookie er ikke et program, der kører på din maskine og en cookie er ikke en virus eller spyware. Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Vi opbevarer de registrerede persondata så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for besøgende på trefor.dk og selvbetjening.trefor.dk. Du har altid mulighed for at få indsigt i de persondata, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Den information vi indsamler om dig, kan opdeles i to kategorier:
1. Oplysninger, vi kan henføre til dig som person
2. Ikke-personlige oplysninger

Personhenførbare oplysninger
Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse.

Alle er velkomne til at besøge trefor.dk og selvbetjening.trefor.dk., men for at få det fulde udbytte af alle funktioner og tilbud er det i en række situationer nødvendigt, at du identificerer dig. Du afgiver eksempelvis personhenførbare oplysninger i følgende tilfælde:

• Spørgeskemaer: For at vide mere om vores brugere gennemfører vi indimellem spørgeskemaundersøgelser på trefor.dk. Det er forskelligt, hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse, hvem du er, – ligesom det er helt frivilligt, om du vil svare på spørgsmålene. Dit besøg på trefor.dk eller dine muligheder på trefor.dk afhænger ikke af, om du deltager i undersøgelserne eller ej. Du bør aldrig svare på undersøgelser på trefor.dk, der ikke har en tydelig og kendt afsender.

• Konkurrencer og særlige tilbud: Vi har indimellem konkurrencer eller særlige tilbud på trefor.dk, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail-adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil det klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at TREFOR Vand, TREFOR Varme eller andre må kontakte dig efterfølgende. Det vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og accept af særlige tilbud er altid frivillig.

Ikke-personlige oplysninger
På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på trefor.dk og selvbetjening.trefor.dk. Ingen af disse oplysninger er det muligt at spore til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Åbent hus på Vandets Dag


Kaltofte Vandtårn

Vandets Dag

Kom til Åbent hus onsdag den 22. marts 2017 - vi fejrer FN's Internationale Vanddag.

Besøg TREFOR Vand på Fredsted Beholderanlæg fra kl.15.00-17.30 eller kom op i Kaltofte Vandtårn fra kl.19.00-20.30.

Mere om Vandets Dag

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening