Montører foran elforsyning | TREFOR El-net Øst

Få svar på flere spørgsmål om valget

Vi har samlet en række svar på de spørgsmål, du eventuelt kunne have om forbrugervalget i TREFOR El-net Øst. Herunder finder du de ofte stillede spørgsmål og svar.

 

Mere om at stemme

Du kan stemme på de kandidater, der stiller op som repræsentant. Du kan se kandidatlisten her.

Alle myndige og juridiske personer, der er registreret hos os med en fysisk tilslutning til TREFOR El-net Østs ledningsnet og her en elmåler, kan stemme til forbrugervalget for TREFOR El-net Øst. 

Der har én stemme pr. elmåler. Læs mere i valgreglerne. 

Kandidatlisten offentliggøres den 18. marts på vores hjemmeside. Du kan stemme fra den 1. marts 2022 kl. 10.00 til den 15. marts 2022 kl. 23.59.
 

Du har én stemme pr. installationsadresse.

TREFOR El-net Øst er din lokale elforsyning på Bornholm og ønsker et godt samspil med forbrugerne. Og som del af en demokratisk organisation lægger vi stor vægt på borgerindflydelse.

Ved at bruge din stemme får du mulighed for at støtte din lokale kandidat i arbejdet med udvikling af elnettet på Bornholm. Med din stemme er du med til at styrke forbrugerindflydelsen i det bornholmske elnet.
Du modtager din personlige stemmekode med posten i et brev. Det lander i din postkasse i omkring 1. marts 2022 – og stemmeperiode er fra 1. marts kl. 10.00 til 15. marts kl. 23.59.

Du kan kun stemme digitalt på trefor.dk
 

Ja. Afstemningen foregår kun digitalt.

Har du ikke adgang til en computer, opfordrer vi til, at du stemmer fra dit lokale bibliotek eller hos naboen, hvor der vil være en computer med internetadgang til rådighed. Husk at medbringe din stemmekode, som du har modtaget i et brev fra os.

Ja, hvis du stemmer som privatperson, så kan du logge ind med NemID/MitID. 
Det kan du desværre ikke, hvis du stemmer som erhverv. Her skal du anvende stemmekoden, som du finder i det brev, du har modtaget fra TREFOR El-net Øst. 
 
Nej, du kan desværre ikke sende din stemme retur i et brev til os. Afstemningen foregår udelukkende digitalt af sikkerhedsmæssige årsager.

Mere om valget generelt

Kontakt vores support hos Assembly Voting, der håndterer henvendelser for TREFOR El-net Øst om valget på alle hverdage fra kl. 9.00 – 20.00 på

TREFOR El-net Øst er dit elforsyningsselskab på Bornholm og sikrer, at der er strøm i kontakten til alle bornholmerne. Fra 1. oktober 2021 overtog EWII Koncernen det bornholmske elnet og fortsætter arbejdet med at fokusere på høj forsyningssikkerhed. TREFOR El-net Øst er en del af energikoncernen EWII, som har sit hovedsæde i Kolding. 

Som energikoncern er det vores ansvar, at det, vi betragter som selvfølgeligheder, fungerer. Vi gør os hver dag umage for at sikre høj forsyningssikkerhed og stabilitet i elnettet. Vi går foran i den grønne omstilling, og i mere end 150 år har vi været nysgerrige på verden. Hver dag arbejder vi på at finde nye og bedre måder at løse morgendagens udfordringer på – til gavn for dig og din hverdag.

 
TREFOR El-net Øst står bag valget, som skal sikre to forbrugervalgte repræsentanter i selskabets bestyrelse. Selve afviklingen bliver håndteret af Assembly Voting, som er vores professionelle partner. Vi kan på den måde sikre dig, at vi passer 

Valgresultatet offentliggøres på trefor.dk den 18. marts 2022.

Montør i elmast | TREFOR El-net Øst
Er fremtiden elektrisk på Bornholm?

Som repræsentant i TREFOR Elnets bestyrelsen vil du få indflydelse på den videre vej frem for Bornholm i den grønne omstilling. Du vil være med til at definere TREFOR Elnet Østs rolle i forbindelse med etableringen af Bornholm som en energi-ø. Du vil være forbrugernes stemme. 

Elnettet er en vigtig del af hverdagen – og for mange er strøm en naturlig selvfølge.  Der er altid strøm i kontakten. I fremtiden skal mere være eldrevet, men kan elnettet så klare fremtidens elektrificering? Ja, det kan det. Du er som bestyrelsesmedlem nemlig med til at sikre denne kerneopgave. 

 
Til top