TREFOR Varme redder bryllupsfesten

En bryllupsfest var pludselig i fare, da der under opsætning af et festtelt, gik en meget kraftig teltpløk igennem en fjernvarmeledning fra TREFOR Varme. Et par dage inden brylluppet stod det kommende brudepar altså med et brud på en fjernvarmeledning under deres festtelt og uden varmt vand i huset.

Bryllup

Problemet skulle løses hurtigt, hvis festen ikke skulle aflyses - det var TREFOR Varmes tilkaldte medarbejder klar over.

”Vi stod med nogle mennesker, som skulle holde deres livs fest – og den fest var nu i fare. Klokken var på det her tidspunkt 20, og teltet skulle være klar til dagen efter. Der var ikke tid til at tage teltet ned og få gravemaskiner tilkaldt. Så vi fjernede siderne på teltet samt en gulvsektion og så gik vores entreprenører i gang med at grave manuelt. Fjernevarmeledninger dækkes typisk med 60 cm jord, så de fik sved på panden”, fortæller Jan Knudsen fra TREFOR Varme med et smil.

TREFOR Varme får i ny og næ melding om en graveskade. Men i dette tilfælde var skaden ret atypisk.

”Graveskader er noget vi forholder os til i hverdagen og nogle gange kommer der brud på fjernvarmeledninger, fordi de er blevet ramt af gravemaskiner. Men jeg har aldrig prøvet, at en pløk fra et bryllupstelt var skyld i et nedbrud. Vi rykker altid ud, så hurtigt vi kan for at få rettet problemet. Og heldigvis kunne brylluppet afholdes som planlagt”, siger Jan Knudsen fra TREFOR Varme.

TREFOR | 14-09-2018.

Til top