TREFOR donerer træer til Middelfarts kommende aktivitetsskov

Vand er godt - også når der skal plantes træer. Og det må man sige, at Vorherre havde fået fat i. For kort før arrangementet ”Plant et træ i aktivitetsskoven” åbnede himlen sine sluser.

Træ plantes i Middelfart

Middelfarts borgmester Johanne Lundsfryd Jensen indledte sin åbningstale med at fortælle, at vi faktisk tyvstarter indvielsen af Middelfarts nye aktivitetsskov med at plante træer i skoven. Og det gør slet ikke noget at det regner, for ideen med kommunens projekt Klimabyen handler om, hvordan vi leder regnvand væk fra vejene og bruger vandet effektivt til blandt andet træerne.

Aktivitetsskoven bliver et skønt rekreativt område centralt i Middelfart til gavn for børn og voksne, og er et godt eksempel på, hvordan læring om energi og natur kan indgå i skolernes natur- og teknikundervisning.

Børnene planter træerne

Boligkvarterets beboere, den nærliggende børnehave og elever fra Vestre Skole var sammen med repræsentanter fra COWI, Middelfart Spildevand, Kompan Legepladser og folkene bag ’Plant et Træ’ mødt talstærk op.

Børnehavebørn og elever havde en stor opgave foran sig. De var nemlig særligt indbudte til at grave huller og plante træerne til med jord – og når det arbejde var gjort, var de blevet lovet fri leg på de nye aktiviteter.

Donation fra TREFOR Lokalstøtte

Også TREFOR er en del af projektet for sammen med andre virksomheder i Trekantområdet har forsyningsselskabet nemlig doneret træer til skoven.

Det er naturligt for os at tage del i at beskytte grundvandet med plantning af træer, og det gælder også når disse træer i Middelfarts Aktivitetsskov har en læringsmæssig betydning for børn og unge i vores lokalområde.

Charles Nielsen, Direktør for Infrastruktur, TREFOR

Hvert år støtter infrastrukturselskaberne under TREFOR formål som skaber læring om energi og vand for børn og unge. TREFOR støtter med 1 krone pr. kunde i lokalområdet.

Vi ser frem til at børn og barnlige sjæle snart kan boltre sig i den færdige aktivitetsskov.

TREFOR | 15-11-2018.

Til top