Job i TREFOR

Vi tilbyder en god balance mellem dit arbejde og familieliv - og udfordrer dig hver dag. 

Hos TREFOR bliver du udfordret hver dag. Vores ansvar er at give dig en sikker hverdag, hvor vi også udvikler dig fagligt og personligt. Men vi forlanger også noget til gengæld.

Vi forventer noget af dig

Du skal have lyst til at blive dygtigere for at få job hos TREFOR. Og du skal også have lyst til at sørge for, at kunderne kan tage el, vand og varme – det vi kalder livets selvfølgeligheder – for givet. Hvis kunderne skal kunne det, så har de brug for dig – og andre skarpe specialister. 

Styrke i fællesskabet

Som en del af TREFOR bruger du sammen med 205 dygtige kolleger din ekspertise til at sikre forsyningen af strøm, varme og vand til tusindvis af kunder i Trekantområdet og strøm på Bornholm 

Vi opfører os lidt som en stor familie – og ja, det er der mange, der siger de gør. Men vi mener det. Vi hilser pænt på hinanden og hjælper hinanden, når vi kan. Vi spiller hinanden gode – og tager gerne én for holdet, for at vi kommer i mål.

Vi dyrker også fællesskabet udenfor arbejdstiden. Blandt andet gennem flere forskellige sociale arrangementer. 

Stærke hænder og skarpe hjerner

Hvis du synes det lyder som noget for dig med et udfordrende job, som giver plads til dit familieliv og fokuserer på det sociale, så hører vi gerne fra dig.

Og hvis du vil arbejde i en virksomhed, som er blandt de allerbedste i verden på forsynings- og leveringssikkerheden – hvad venter du så på?

Du kan løbende holde øje med ledige stillinger hos TREFOR herunder. Vi opdaterer løbende, når vi mangler stærke hænder og skarpe hjerner.
4 trin til job hos TREFOR
Ansøgningen
Du får hurtigst muligt en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. En stilling er typisk slået op i 14 dage, hvorefter vi vælger de personer, vi inviterer til samtale
1. samtale
Er du inviteret til en samtale, kan du forvente, at samtalen tager cirka en time. Her taler vi om, hvem vi er - og vi finder ud af, hvem du er. I samtalen finder vi også ud af, om vi et noget for hinanden, og om dine faglige kvalifikationer passer til jobbet.
2. samtale
Til mange stillinger inviterer vi også til 2. samtale, hvor du forinden har udfyldt en personlighedstest. Testen giver os mulighed for at lære din personlige side lidt bedre at kende.
Vi er et match
Du hører fra os, uanset om det er dig, vi vil have - eller om du ikke kommer i betragtning til jobbet. Hvis vi ikke ringer, så får du besked pr. mail. Men du er altid velkommen til at ringe og få uddybende kommentarer.
Til top