Ledige stillinger hos TREFOR

Som medarbejder hos TREFOR er du med til at sikre det, vi kalder livets selvfølgeligheder for tusindvis af kunder i Trekant­området.

Hver dag gør vi os umage for at sikre, at der altid er strøm i kontakten, varme i radiatoren og rent vand i hanen. Som multiforsyningsselskab, mener vi, det er vores ansvar, at dét, der er en selvfølgelighed, fungerer. For at du kan tage el, vand og varme for givet hver dag, kræver det dygtige og kompetente medarbejdere, som er troværdige og nærværende samtidig med, at vi er fremsynede og skaber resultater.

Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 140 andre fremsynede og resultatskabende TREFOR-medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.

Vil du arbejde i en virksomhed, som er blandt de allerbedste i verden på forsynings- og leveringssikkerheden, og hvor vi har et stærkt og sundt fællesskab? Så tøv ikke med at søge en af vores ledige stillinger.

Stilling Arbejdssted Afdeling
Elektriker eller forsyningsoperatør til fremtidens el-net Kolding TREFOR Infrastruktur
Lækagesporing - vil du forbedre vores varmedistributionsnet? Kolding TREFOR Infrastruktur
Målermontør, El-, vand- og varmemåler Kolding TREFOR Infrastruktur
Vandingeniør - distribution Kolding TREFOR Vand
Til top