Vandkvalitet

Vi leverer rent drikkevand af høj kvalitet. Har du spørgsmål om vand, kan du måske finde svaret her.
Hvor hårdt er mit vand og hvordan sørger TREFOR Vand for at kvalitetssikre mit vand? Det og mange andre spørgsmål kan du finde svaret på her. 

Ofte stillede spørgsmål

Modtager du vand fra TREFOR Vand, er vandet i dit område af rigtig god kvalitet. Det sørger vi for ved en omfattende kontrol af vandkvaliteten. 

TREFOR Vand kontrollerer løbende vandet for bakterier for at sikre, at dit drikkevand er rent og sundt. 

Vi arbejder også for at sikre, at dit drikkevand er af den bedste kvalitet i fremtiden. Vi renoverer løbende ledningsnettet for at minimere vandspild, og dermed give dig en mere stabil vandforsyning. Samtidig arbejder vi også for at beskytte grundvandet, så dit drikkevand forbliver rent og sundt.

Læs mere om TREFOR Vands vandkvalitet

I TREFOR Vands vandforsyningsområde er vandets hårdhed følgende:


Kolding 11°dH

Fredericia 13-15°dH

Vejle 9-15°dH

Middelfart 14- 22°dH


Middelhårdt vand er 8-12°dH

Temmelig hårdt er 12-18 °dH

Hårdt vand er 18-24°dH

  

Vandforbruget i en husstand varierer meget og er generelt afhængig af, hvor mange personer, der bor i husstanden samt hvor meget der fokuseres på vandforbruget.

Vi bruger ca. 80-150 liter pr. person hver dag, svarende til 30-55 m3 pr. år.

Du kan følge dit vandforbrug i Din Selvbetjening. Her kan du se dit daglige forbrug og sammenligne dit årlige forbrug ud fra antal personer i husstanden. Du kan ligeledes sætte en grænse, så du bliver adviseret, når dit forbrug overstiger grænsen.

Vil du gerne vide, hvad forsyningstrykket er hos dig? Skriv til os og oplys adressen, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.
TREFOR Vand arbejder løbende på at forbedre forsyningssikkerheden for at sikre, at vores kunder altid har rent og velsmagende drikkevand i hanerne. Læs mere om renovering af vandledninger i dit område.
Kundeservice| TREFOR
Kontakt
Kundeservice
Har du brug for at tale med os?
Til top