Værd at vide om vand

Det kan skyldes, at temperaturregulatoren for det varme vand er forkert indstillet. Du kan løse problemet ved at dreje på ventilen og indstille den på en højere værdi.

Det kan også skyldes luft i vandvarmeren. Er vandvarmeren udstyret med en luftskrue, kan du løse problemet ved at udlufte ved hjælp af denne. 

Endelig kan det skyldes kalkaflejringer i vandvarmeren. En vvs-installatør vil kunne hjælpe dig med at få renset eller udskiftet den.

Vi kan være ramt af driftsforstyrrelser. Du kan altid holde dig opdateret om vandforsyningen via TREFOR Driftsinfo.

Ved planlagte afbrydelser af vandforsyningen, bestræber vi os på at melde det ud til dig som kunde på forhånd. Du kan tilmelde dig vores driftsinfoservice via sms ved at logge ind på Din Selvbetjening og tilmelde dit mobilnummer.
I uheldige tilfælde kan et højt indhold af jern i vandet misfarve vasketøjet. 

I disse tilfælde anbefaler Forbrugerstyrelsen følgende fremgangsmåde:

- Hold tøjet fugtigt. Det må ikke nå at blive tørt.
- Læg tøjet i vand tilsat 1 dl citronsyre pr. 10 liter vand.
- Vrid tøjet efter en halv time og vask det igennem i en varm sodaopløsning med 3 dl soda til 10 liter vand.
- Skyl og vaske tøjet som normalt.
Ved brud på vandledninger eller renovering af vandledningsnettet, kan du som vandkunde opleve misfarvet vand i en kortere periode.

Vandet kan være farvet rødt, brunt eller sort og indeholde sorte partikler. Det kan også smage af jern, men er ikke sundhedsfarligt.
TREFOR Vand arbejder løbende på at forbedre forsyningssikkerheden for at sikre, at vores kunder altid har rent og velsmagende drikkevand i hanerne. Læs mere om renovering af vandledningen i din vej.
Vil du gerne vide, hvad forsyningstrykket er hos dig? Kontakt os og oplys din adresse, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. 
Følg dit forbrug på Selvbetjening. Her kan du følge dit forbrug hver dag og sammenligne dit årlige forbrug ud fra antal personer i husstanden. Du kan ligeledes sætte en grænse, så du bliver adviseret, når dit forbrug overstiger grænsen.
Kundeservice| TREFOR
Kontakt
Kundeservice
Har du brug for at tale med os?
Til top