Tegne- og filmkonkurrence

Sæt fokus på energi i undervisningen og vind 4 x 5.000 kr. til klassekassen med TREFOR Lokalstøtte

Se hvad rent og velsmagende drikkevand koster.

TREFOR Infrastruktur indbyder skoleklasser til at deltage i konkurrencen, hvor præmien er 5.000 kr. til klassekassen. 1.-5. klasse kan deltage i en tegnekonkurrence og 6.-9. klasse kan deltage i en filmkonkurrence.

TREFOR Vand og TREFOR Varme forsyner henholdsvis 48.000 og 28.000 husstande med rent drikkevand og miljørigtig fjernvarme i Trekantområdet, hvor TREFOR El-net har ansvaret for at udbygge og vedligeholde elnettet, så ca. 137.000 husstande hver dag kan være sikre på at have strøm.

Hver dag gør vi hos TREFOR Infrastruktur os umage for at sikre, at der altid er strøm i kontakten, varme i radiatoren og rent vand i hanen. Som forsyningsselskab, mener vi, at det er vores ansvar, at dét, der er livets selvfølgeligheder, fungerer. Vi passer godt på vores fælles infrastruktur og sikrer, at el, vand og varme kan tages for givet - hver dag!

Hvilket barn i Danmark tager det ikke for givet, at der kommer koldt vand ud af hanen, når de er tørstige, at der kommer varmt vand ud af bruseren, når de skal i bad eller at der er strøm i stikkontakten, når de skal oplade deres mobiltelefon eller Ipad?

Men hvordan ville verden se ud, hvis der ikke kom vand ud af hanen og bruseren, der ingen varme var i radiatorerne og der ingen strøm var i stikkontakterne? 

Slip fantasien og børnenes kunstneriske evner løs og forstil jer en ”Verden uden os”.

”Kort fortalt, giv os jeres bud på, hvordan verden ville se ud i dag, hvis rent drikkevand, varme og el ikke var en selvfølge”

Tegnekonkurrence 1.-5. klasse

Sådan gør I:

 • Alle typer tegnegrej og udstyr er tilladt, og I må også godt tegne på computer.

 • I kan vælge at lade alle børn lave en tegning hver eller dele klassen op i grupper. Hver klasse udvælger den tegning de synes er bedst og sender den ene tegning til os på mail. Dvs. hver klasse sender kun én tegning.

 • Fomatet skal være en PDF.

 • I mailen skal medsendes; Navn på klassen, skolen, adresse, postnummer og by samt navn, telefonnummer og mail på kontaktpersonen.

 • Tegning og ovenstående oplysninger sendes til: konkurrence@trefor.dk

 • I skal senest indsende jeres tegning mandag den 10. december 2018.

Filmkonkurrence 6.-9. klasse

Sådan gør I:

 • Filmen skal have en varighed af maks. 5 minutter. 

 • Filmen kan f.eks. laves i iMovie.

 • I kan vælge at lade alle børn lave en film hver eller dele klassen op i grupper. Hver klasse udvælger den film de synes er bedst og sender den ene film til os på mail. Dvs. hver klasse sender kun én film.

 • I mailen skal medsendes: Navn på klassen, skolen, adresse, postnummer og by samt navn, telefonnummer og mail på kontaktpersonen.

 • Film skal sendes via WeTransfer eller som et link til en publiceret film. Film må ikke vedhæftes i mailen. Film og ovenstående oplysninger sendes til konkurrence@trefor.dk

 • I skal senest indsende jeres film mandag den 10. december 2018.

Konkurrenceregler:

 • Alle 1.-9. klasser i skoler i vores forsyningsområde Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle og opland må deltage. 

 • Klassen må kun deltage èn gang i konkurrencen.

 • I må tegne både i hånden og på computer og I kan vælge selv at indgå i filmen eller lave en animeret film - alle teknikker er tilladte.

 • I må ikke genbruge (eller direkte kopiere) noget andre har lavet.

 • Vi forbeholder os retten til at bruge tegningen/filmen i forbindelse med annoncering af vinderne på vores hjemmeside og sociale medier som Facebook og Youtube. Vi distribuerer ikke filmen til tredjepart. Deling via sociale medier er ikke at betragte som distribution til tredjepart, og der kan ikke gøres ansvar og krav gældende mod TREFOR for delinger. Alle lærere skal indhente samtykke til at eleverne må deltage i filmen.

Bedømmelse

 • Fortolkning og kreativitet af konkurrencens tema vurderes højt.

 • Vinderne får direkte besked seneste fredag den 14. december 2018. 

 • Vi finder fire klasser, der hver vinder 5.000 kr. til klassekassen.

Vi glæder os til at modtage jeres bud på "Verden uden os"

TREFOR støtter med op til 10.000 kr. aktiviteter eller initiativer, der bakker op om børn og unges læring om energi. Har du en god idé, et arrangement, et undervisningsforløb, et event eller andet som falder i tråd med "læring om energi", hører vi meget gerne fra dig. Vi udvælger løbende de aktiviteter/initiativer, som vi ønsker at støtte. Læs betingelser og ansøg her

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening