Vi byder praktikanter og studerende velkommen

TREFOR er med til at sikre udviklingen i Trekantområdet. Derfor byder vi praktikanter og studerende velkommen i det omfang, vi har mulighed for at hjælpe med et praktikophold eller opgave- og specialeskrivning.

Har du et ønske om et praktikophold hos os eller har du en idé til en opgave eller et speciale, hvor du ser os som en oplagt casevirksomhed, er du meget velkommen til at skrive til os.

Forklar lidt om din opgave eller dit speciale, din uddannelse og om, hvorfor du er interesseret i TREFOR. Vi vil behandle din ansøgning og kontakter dig, hvis vi ønsker at høre mere om dit praktikophold eller speciale.

”Som ingeniørpraktikant, får jeg mulighed for at afprøve min teoretiske viden i praksis med analyser af infrastrukturer, konsekvenser og løsninger."
Ida Langberg Balsby, Ingeniørpraktikant.

 Der er forskel på smagen af dit drikkevand

Uopfordrede ansøgninger

Klik her for at sende en uopfordret ansøgning til uddannelsesstillinger, opgaveskrivning og praktikker.

Ingeniørstuderende?

Hvis du er ingeniørstuderende og gerne vil i praktik, kan du søge en praktikplads her. Husk at angive i hvilken periode og omfang du ønsker praktik.

"Personligt udvikler jeg mine kommunikative evner under mit praktikforløb – vi skal dagligt løse problemstillinger, som stiller krav til kommunikation, samarbejde og forskelligt udgangspunkt."

Ida Langberg Balsby, Ingeniørpraktikant.

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening