Ledige stillinger

TREFOR Infrastruktur varetager en vigtig opgave i Trekantområdet, idet vi hver dag sikrer strøm i kontakten, rent drikkevand i hanen, miljøvenlig fjernvarme og stabilt fibernet.

Som medarbejder hos os kan du forvente en arbejdsplads med fokus på både faglig og personlig udvikling. Vores arbejdskultur bygger på tre værdier: Positiv, ordentlig og nyskabende – og vores arbejdsglæde er i medarbejdertilfredshedsmålinger placeret blandt de bedste i landet. Det er vi naturligvis stolte over. 

Den daglige drift med at vedligeholde el-, vand-, varme- og fibernettet er vigtig for os, men vi har også stor fokus på udvikling og fremtidssikring af infrastrukturen i Trekantområdet. Vækst i Trekantområdet kræver, at infrastrukturen bliver udbygget, så større kunder kan blive forsynet. På den måde kan vi tiltrække endnu flere virksomheder og arbejdspladser til vores lokalområde.

Se ledige stillinger for:

TREFOR Varme
TREFOR Vand
TREFOR Teknik
TREFOR Elnet

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening