Job og karriere

TREFOR Vand og TREFOR Varme er en del af EWII Koncernen. EWII Koncernen har mere end 570 engagerede og passionerede medarbejdere, der med hver deres individuelle talent er med til at skabe en spændende arbejdsplads, der bidrager til en sund vækst af EWII koncernen.

I EWII Koncernen er vi hele mennesker med værdierne positiv, ordentlig og nyskabende. Med udgangspunkt i vores værdier, driver vi forretning med hjerte. Det betyder, at vi har fagligt stolte og passionerede medarbejdere, der sikrer velfærd og værdi for EWII, vores kunder og for samfundet.

Kompetente og engagerede medarbejdere er en af nøglerne til at nå vores forretningsmæssige mål. Fra topledelsen lægges vægt på, at EWII er en attraktiv virksomhed for medarbejderne. Vi gør derfor en stor indsats for, at du kan udnytte og udvikle dine kompetencer i et meningsfyldt arbejde og under attraktive rammer, og vi tilbyder derfor en hjertesund kantine, adgang til sundhedsaktiviteter, en attraktiv lønpakke med en god pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.


Åbent hus på Vandets Dag


Kaltofte Vandtårn

Vandets Dag

Kom til Åbent hus onsdag den 22. marts 2017 - vi fejrer FN's Internationale Vanddag.

Besøg TREFOR Vand på Fredsted Beholderanlæg fra kl.15.00-17.30 eller kom op i Kaltofte Vandtårn fra kl.19.00-20.30.

Mere om Vandets Dag

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening