Presserum

TREFOR Vand og TREFOR Varme er datterselskaber i den nationale energikoncern EWII. Vi arbejder seriøst og professionelt med at opbygge og pleje EWIIs omdømme og brand, og vi ønsker at have en åben, positiv og proaktiv dialog med vores omverden, uanset om det drejer sig om kunder, pressen eller nuværende og kommende samarbejdspartnere.

EWII Koncernen, herunder TREFOR Vand og TREFOR Varme, tilstræber at have et professionelt, ordentligt og imødekommende forhold til pressen. Alle pressehenvendelser håndteres seriøst, hurtigt og effektivt.

Derfor står koncernens PR- og Presseafdeling til rådighed for enhver henvendelse fra journalister og medier, der har spørgsmål til virksomheden, ønsker kommentarer fra ledelsen eller har brug for vores eksperter indenfor vand- og varmeforsyning.

Alle pressehenvendelser bedes rettet til PR- og Presseafdelingen.

Vi ønsker som udgangspunkt at få citater og fakta til gennemsyn inden offentliggørelse, for at hjælpe med til at kvalitetssikre fakta i det færdige produkt.

Ønsker du baggrundsinformation om et emne, der vedrører TREFOR Vand eller TREFOR Varme, har du brug for et foto af ledelsen, eksperter eller bestyrelsesformand, eller er du på udkig efter en god case, så tag kontakt til vores PR- og Presseafdeling.

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening