TREFOR Vands kunder kan fortsat være trygge ved drikkevandet

TREFOR Vand har i de sidste tre uger ekstraordinært udtaget vandprøver og modtaget analyser på indholdet af chloridazon og dets nedbrydningsprodukter

Vand er ikke bare vand

TREFOR Vand har i de sidste tre uger ekstraordinært udtaget vandprøver og modtaget analyser på indholdet af chloridazon og dets nedbrydningsprodukter.

TREFOR Vand har undersøgt alle 78 indvindingsboringer og afgang fra de 10 vandværker.

Analyseresultaterne viser, at der er Desphenyl-chloridazon over grænseværdien i syv boringer, hvilket blandt andet betød at TREFOR Vand tog Staurbyskov Vandværk ud af drift i sidste uge.

Analyseresultaterne er modtaget løbende, og alle resultater er nu i hus, og det er glædeligt at kunne meddele, at det vand, der leveres til kunderne, overholder lovgivningen for rent drikkevand.

Forsyningssikkerheden i TREFOR Vands område i det jyske er på samme høje niveau som før, men forsyningssikkerheden i forhold til leverancen i Middelfart er fortsat berørt af lukningen af Staurbyskov Vandværk. Det betyder, at kunder fortsat kan opleve tryksvingninger i korte perioder i Middelfart.

TREFOR Vand har iværksat tiltag, der skal sikre forsyningssikkerheden i Middelfart, og har endvidere besluttet fremadrettet at analysere for chloridazon og dets nedbrydningsprodukter.  

 

For yderligere info kontakt venligst:

Lars Skjerning, Vandforsyningschef i TREFOR Vand, mobil 28 10 72 96

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening