Nyheder fra TREFOR Vand og TREFOR Varme


 • TREFOR Varme redder bryllupsfesten

  En bryllupsfest var pludselig i fare, da der under opsætning af et festtelt, gik en meget kraftig teltpløk igennem en fjernvarmeledning fra TREFOR Varme. Et par dage inden brylluppet stod det kommende brudepar altså med et brud på en fjernvarmeledning under deres festtelt og uden varmt vand i huset.


 • Vurdering af miljøkonsekvens ved vandindvinding

  Miljøkonsekvensvurdering af TREFOR Vands regionale vandindvinding


 • Aflæsning af vandmåler til Vejle Spildevand

  Da Vejle Spildevand ikke har indgået ny aftale med EWII om levering af aflæsningsdata til brug for spildevandsafregning, betyder det, at du selv skal aflæse din vandmåler og indberette tallet til Vejle Spildevand senest den 8. januar 2018.


 • Miljøkonsekvens-rapport

  I forbindelse med fornyelse af TREFOR Vands indvindingstilladelser til regional vandindvinding i Trekantområdet indkalder Miljøstyrelsen nu idéer og forslag til afgrænsningen af en miljøkonsekvensundersøgelse. Indtil 8. januar 2018 har alle nu mulighed for at komme med forslag til undersøgelsens indhold og omfang.


 • Nybyggere i Vester Nebel får varmen fra fælles varmepumpeanlæg

  TREFOR Varme og Kolding Kommune går sammen om at etablere miljøvenlig varmeforsyning i en ny grundudstykning i Vester Nebel


 • TREFOR Vands kunder kan fortsat være trygge ved drikkevandet

  TREFOR Vand har i de sidste tre uger ekstraordinært udtaget vandprøver og modtaget analyser på indholdet af chloridazon og dets nedbrydningsprodukter


 • TREFOR Vand lukker Staurbyskov Vandværk

  TREFOR Vand har i de sidste 14 dage ekstraordinært udtaget vandprøver og modtaget analyser på indholdet af chloridazon og dets nedbrydningsprodukter.


 • Pas på grundvandet - også i sommerhaven

  Mange af os husejere kender ikke konsekvenserne ved at bruge sprøjtemidler og gift til at bekæmpe havens ukrudt – og faktisk skader giften smådyr, vi ikke ønsker at skade. Samtidig risikerer giftstoffer og sprøjtemidler at ende dybt ned i jorden i vores grundvand, så grundvandsmagasinerne ikke kan anvendes til rent drikkevand for kommende generationer.


 • TREFOR Vand fejrer Vandets Dag med to åbent hus arrangementer

  Hvert år den 22. marts fejres FN’s internationale mærkedag, Vandets Dag, verden over.


 • Varmens Dag gør dig klogere på den grønne fjernvarme

  For sjette år i træk inviterer TREFOR Varme til Varmens Dag i Kolding søndag den 5. februar 2017


Se flere nyheder

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening