Hvem er TREFOR Vand og TREFOR Varme?

TREFOR Vand og TREFOR Varme forsyner henholdvis 48.000 og 28.000 kunder med rent drikkevand og miljørigtig fjernvarme i Fredericia, Kolding, Lunderskov, Middelfart og Vejle.

TREFOR Vand - Danmarks tredje største vandselskab


TREFOR Vand ejer, driver, vedligeholder og udbygger anlæg til indvinding, behandling og distribution af rent drikkevand i Trekantområdet. TREFOR Vand ejer 10 vandværker, 3 vandtårne og en række beholderanlæg fordelt over hele forsyningsområdet. Som Danmarks tredje største vandselskab, er TREFOR Vand også ISO-certificeret. Certificeringen er din garanti for, at alle arbejdsgange og processer er tilrettelagt og udføres, så vi sikrer forbrugerne rent drikkevand af høj kvalitet.


Læs mere om drikkevand fra TREFOR Vand

TREFOR Varme - miljørigtig og fremtidssikret fjernvarme


TREFOR Varme ejer, driver, vedligeholder og udbygger produktionsanlæg og net til distribution af varme i Trekantområdet. Hele fjernvarmesystemet udnytter overskuds- og affaldsvarme fra lokalområdet. På den måde går energien ikke til spilde og miljøbelastningen holdes nede. 

Fjernvarme fra TREFOR Varme kommer fra overskudsvarme fra Shell-Raffinaderiet i Fredericia, forbrænding af affald i Kolding og kraftvarme fra Skærbækværket.

Læs mere om fjernvarme fra TREFOR Varme

Åbent hus på Vandets Dag


Kaltofte Vandtårn

Vandets Dag

Kom til Åbent hus onsdag den 22. marts 2017 - vi fejrer FN's Internationale Vanddag.

Besøg TREFOR Vand på Fredsted Beholderanlæg fra kl.15.00-17.30 eller kom op i Kaltofte Vandtårn fra kl.19.00-20.30.

Mere om Vandets Dag

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening