Misfarvet vand

Opstår der et brud på en vandledning eller er der renovering på vandledningen i nærområdet, kan virksomheden opleve misfarvet vand i en kortere periode.

Misfarvet vand

Hvis virksomheden er specielt følsom i forhold til vandleverance og kvaliteten, kan I tage kontakt til TREFOR Vand på tlf. 79 33 34 35.

Vandet kan være farvet rødt, brunt eller sort og indeholde sorte partikler. Det kan også smage af jern. Årsagen til misfarvet vand skyldes ofte, at partikler aflejret i vandledningsnettet rives løse ved trykstød eller ændret strømningsretning.

Jern og mangan er ikke sundhedsfarligt. Det er naturligt forekommende stoffer i grundvandet. Et for stort indhold af jern kan dog smitte af på porcelæn og vasketøj, og mangan kan give et fedtet og olieagtigt udseende og ses som små sorte partikler.

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening

Kontakt os


Ring eller skriv til os:

Tlf. 79 33 34 35 eller mail: trefor@trefor.dk

Gå til kontaktside