Vandkvalitet

I Trekantområdet er vandet af meget høj kvalitet. TREFOR Vand udfører omfattende kontrol af vandkvaliteten, så din virksomhed sikkert kan benytte vores vand i produktionen.

Vandprøvetagning

Omfattende kontrol af vandet

Hos TREFOR Vand stiller vi store krav til vand og derfor udfører vi også flere og mere omfattende kontroller af vores vand end hvad myndighederne foreskriver. Via løbende analyser, kontrollerer vi vandet for bl.a. bakterier og forskellige miljøskadelige stoffer for at sikre, at din virksomhed modtager rent og sundt vand.

Kontrollerne gennemføres efter Miljøministeriets Drikkevandsbekendtgørelse om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg

Du finder analyserapporter fra de enkelte vandværk her; hvis den seneste analyse er en normal kontrol, kan du desuden se den seneste analyse med udvidet kontrol.

ISO 22000 certificeret vand

TREFOR Vand er ISO 22000 certificeret, hvilket betyder, at alle processer og arbejdsgange i forhold til vores vandkvalitet er blevet kontrolleret og godkendt af en uafhængig instans. Certificeringen er foretaget af Bureau Veritas, der er en af verdens førende virksomheder inden for certificering.

Sikring af kvalitetsvand - også i fremtiden

TREFOR Vand arbejder hver dag for at levere drikkevand af den bedste kvalitet og på at sikre forsyningen af vand. Derfor renoverer vi løbende vores vandledninger samt vores vandværker og vandtårne. Alle vores vandværker er moderne vandværker med stor forsyningssikkerhed.

Tilmelding til sms-service


Driftsinfo på mobil

Få driftsinfo direkte på mobil

På Din Selvbetjening kan du tilmelde dig vores SMS-service, så du får en besked på mobilen, hvis der er driftsforstyrrelser i dit område.

Tilmeld dig her

Følg dit forbrug


Følg dit forbrug i EWII Selvbetjening

Din Selvbetjening

Følg dit månedlige forbrug af el, vand og varme i Din Selvbetjening. Du kan også sammenligne dit forbrug med tidligere års forbrug.

Gå til Din Selvbetjening

Kontakt os


Ring eller skriv til os:

Tlf. 79 33 34 35 eller mail: trefor@trefor.dk

Gå til kontaktside