montør arbejder i højspændingsmast

TREFOR El-net sørger for at du kan få el

Vi er blandt Danmarks mest effektive elnet­selskaber med de laveste netpriser i Trekantområdet og har de samme ambitioner for elnettet på Bornholm.

Vi sælger ikke el, men vi sørger for at udbygge og vedligeholde elnettet i Trekantområdet og på Bornholm.

Selskaberne  har bevilling til at etablere og drive elnet og dermed monopol. Selskaberne  er ikke udsat for konkurrence, men er til gengæld underlagt en stram offentlig regulering med en indtægtsramme og benchmarking. Indtægtsrammen sætter loft over hvor meget der må opkræves hos brugerne af bnettet for drive nettet derudover bliver selskaberne benchmarket (målt) på effektiviteten for at sikre at selskaberne er effektive.

TREFOR El-net har ansvaret for at udbygge og vedligeholde elnettet i forsyningsområdet, så ca. 137.000 husstande hver dag kan være sikre på at have strøm i stikkontakten. TREFOR El-net befinder sig i den bedste tredjedel, når det drejer sig om at vurdere effektiviteten.

TREFOR El-Net Øst er el-distributør på Bornholm. Det betyder, at vi sørger for at strømmen når alle ender af øen. Vi har ansvaret for forsyningssikkerhed og en række offentlige forpligtelser, herunder opkrævning af energiafgifter til staten. Det er os, der måler og afregner de bornholmske forbrugeres elforbrug.

 
Til top