elnetanlæg øster thorsted transformatorstation
Vælg selv din el-leverandør
Der er mange elleverandører i Danmark, og priserne kan variere meget, så det er en god ide, at undersøge forskellige udbyderes priser og gebyrer.

Elkunde hos TREFOR

Vi har samlet nogle brugbare oplysninger til dig, som er elkunde hos TREFOR El-net.

Som elkunde kan du få brug for at vide, hvordan du vælger elleverandør, hvad du skal gøre, hvis du skal have tilmeldt en ny installation til TREFOR El-net, eller du kan have brug for at finde oplysninger om din elmåler. Det kan du alt sammen finde her.

 

Priser
Hvilke omkostninger dækker TREFOR El-nets tariffer over?
Gå til priser
Netselskaber
Se samtlige elnetselskaber og de områder som selskaberne har bevilling til.
Se forsyningskort
Ofte stillede spørgsmål
Hvis vi har afbrudt strømmen, er det fordi din aftale med din elleverandør er ophørt, og elleverandøren har bestilt os til at afbryde forsyningen. For at få genåbnet for strømmen, skal du lave en ny aftale med en elleverandør. Se hvordan du indgår aftale med en elleverandør.

Hvis vi har modtaget genåbningsbestillingen fra din elleverandør inden kl. 11.00, kommer vi i løbet af eftermiddagen og senest kl. 16 for at genåbne. Hvis vi modtager bestillingen efter kl. 11.00, genåbner vi i løbet af den efterfølgende dag.

OBS. Vi genåbner kun hvis du er hjemme, når vi kommer.

 
Nedgravning af stikledningen er dit eget ansvar. TREFOR El-net anviser et tilslutningspunkt til din el-installatør maksimalt 30 meter fra grundskel jf. tilslutningsbestemmelsernes afsnit 3.1.3.
Til top